Hur länge vill du stanna?

Välj ankomst- och avresedatum och hitta bästa priset!

Nätter: 1

FAQ

Är receptionen öppen dygnet runt?

Ja, vår reception är bemannad dygnet runt. Vår personal kan ge dig tips på vad du kan göra när du besöker Stockholm. Biz Apartment Gärdet är återförsäljare av SL’s biljetter, vilket innebär att du kan köpa de biljetter du behöver för att resa i Stockholms kollektivtrafik direkt hos oss. Du kan även köpa Stockholms Passet av oss, det är ett upplevelsekort som garanterar fritt inträde till över 60 attraktioner, museum och sightseeingturer i Stockholm.

Är du mer intresserad av att uppleva Stockholm från cykelsadeln kan du köpa Citybikes 3 dagarskort via oss i receptionen.

Vill du ha hjälp att boka bord för middag, ringa taxi eller beställa biljetter till resor och evenemang? Tveka inte att vända dig till oss.

Varje dag finns morgontidningar utlagda som du är välkommen att låna och läsa i lugn och ro i vår trevliga soffgrupp eller låna med dig in till frukostmatsalen. Du hittar här även ett utbud utav diverse nöjesmagasin och andra tidningar.

Bakom receptionsdisken har vi en mindre kiosk där du kan köpa en kall läsk, chips och godis. För en mindre summa säljer vi även tvätt- och sköljmedel som du kan använda i tvättstugorna uppe på våningsplanen. Har du inte frukost inkluderat i din vistelse går det även mycket bra att här köpa till våra frukostvouchers för 135kr per person och dag.