Hur länge vill du stanna?

Välj ankomst- och avresedatum och hitta bästa priset!

Nätter: 1

Om oss

Nu söker vi FRUKOSTPERSONAL till Biz Apartment Gärdet!

Nu söker vi extrapersonal till vår frukostavdelning på vårt Hotell Biz Apartment Gärdet!

Välkommen till en hotellkedja som erbjuder det mest bekväma och servicevänliga hotellet för den moderna resenären. Vi lägger stor vikt i personligt bemötande då vårt engagemang och omtanke för gästens bekvämlighet och trivsel är det som driver oss.

Biz Apartment är ett bekvämt och flexibelt hotellalternativ för de som arbetar och stannar längre samt för dem som gästar och turistar i Stockholm. Kedjan har tre lägenhetshotell med totalt 627 hotellägenheter och sex konferenslokaler. Vi som arbetar på Biz apartment i dag tycker vi har en rolig arbetsplats, bra ledarskap samt en arbetsmiljö fylld av ambition och kamratskap. Är du en social och serviceinriktad lagspelare? Då kan du vara den vi söker.

På Biz Apartment Gärdet erbjuder vi våra gäster en frukostbuffé som serveras vardagar mellan 6:30 - 9:30 och på helger mellan 7:30 - 10:30. Som frukostvärd hos oss måste du vara morgonpigg, ha rätt personlighet, vara öppen, social och gilla att möta människor från hela världen och kunna ge dem ett personligt och professionellt bemötande.

Dina arbetsuppgifter är bland annat följande:

  • Vara allmänt behjälplig under gästens vistelse då det på ett hotell alltid kan uppstå små som stora behov där du som frukostvärd alltid har fokus på service till hotellgästerna
  • Hälsa gäster välkomna och be om deras frukostbiljett
  • Tillaga mat
  • Ställa fram frukostbuffén och duka av frukostbuffén
  • Fyll på buffén vid behov samt säkerställ att det ser fräscht ut
  • Förbereda till dagen efter
  • Diska, städa och stänga frukostmatsalen och köket

Du ska älska mötet med gästen och har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Du är självständig och tar initiativ. Du behöver även vara flexibel för förändringar och ha god förmåga att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Att kunna arbeta bra i team och vara en omtänksam kollega ser vi som en självklarhet.

Erfarenheter du tar med och delar med oss

  • Du har erfarenhet från liknande jobb inom servicebranschen
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Information om tjänsten:

Välkommen med din ansökan till jenni.gronlund@bizapartment.se. Vid frågor kan du även höra av dig på telefon: 070- 338 3987. Alla ansökningar tas emot per E-post och kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Vi erbjuder en extra/ vid behovsanställning. I tjänsten ingår det tidiga morgnar och helger. Anställningen kommer inledas med provanställning. Bakgrundskontroll kan appliceras.