Hur länge vill du stanna?

Välj ankomst- och avresedatum och hitta bästa priset!

Nätter: 1

FAQ

Bokningsvillkor

Allmänt

Villkoren för bokningen är en överenskommelse mellan dig och hotellet. Om ingen speciell överenskommelse har gjorts så gäller nedanstående regler. För att boka en hotellägenhet måste du vara minst 18 år. Du som bokar är alltid ansvarig för de personer som bor i samma rum. Namn och antalet gäster måste stämma överens med det som angetts i bokningen. Legitimation kontrolleras vid incheckning.

För gruppbokningar och avtalskunder gäller särskilda regler.

Bokning

Din bokning är bindande i och med att den bekräftats av hotellet och du har fått ett bokningsnummer. Vid bokningstillfället är du skyldig att uppge ankomst och avresedag, namn, e-mailadress/telefonnummer.

Ankomst och avresa

Incheckning från kl. 15.00 på ankomstdagen.

Utcheckning skall ske senast kl. 12.00 på avresedagen om inte något annat avtalats med hotellet.

Avbokningsregler

Avbokningsregler varierar beroende på typ av bokning. Läs den detaljerade beskrivningen noga i bokningsbekräftelsen du fått i samband med din bokning. Se våra generella avbokningsregler nedan:

1-7 nätter i rad: Avbokas kostnadsfritt senast innan kl. 18.00 dagen före ankomst. Vid senare avbokning eller tidigare avresa debiteras en natt.
8-29 nätter i rad: Avbokas kostnadsfritt senast fyra dagar innan ankomst. Vid senare avbokning eller tidigare avresa debiteras fyra nätter.
30+ Avbokas kostnadsfritt senast åtta dagar innan ankomst. Vid senare avbokning eller tidigare avresa debiteras åtta nätter.

Observera att andra avbokningsregler kan gälla för gruppbokningar, företagsavtal samt specialerbjudande.

Förändring av vistelselängd

Har du beställt för en speciell tidsperiod men avreser tidigare kan det medföra prisjusteringar på spenderade nätter, och nätter fram till den nya tidpunkten för avresa. Prisjustering per natt kan ske vid tidigare avresa än avtalat.

Betalning

För vissa priser gäller förskottsbetalning, i andra fall betalning i samband med incheckning. Läs detaljerade betalningsvillkor på din bokningsbekräftelse. Vänligen notera att vi är ett kontantfritt hotell.

Förvaring av värdesaker och bagage

Hotellet har enligt lag rätt att, som säkerhet för fordran mot gäst, kvarhålla resgods och i vissa fall efter fastställda regler, även att sälja det. Lämna inte bagaget utan uppsikt i allmänna ytor inom hotellet. Vi erbjuder förvaring som service, men har aldrig ansvar för det inlämnade. Hotellet har ingen skyldighet att förvara egendom som är av högt värde. Hotellet har inget strikt ansvar för egendom du förvarar i hotellägenheten.

Din egen säkerhet

Av säkerhetsskäl tillåter vi endast incheckade gäster och våra medarbetare att vistas fritt inom hotellet. Alla besökare måste legitimera sig i receptionen. Besök i hotellägenheten är endast tillåtet fram till kl. 22.00. Ta alltid reda på var nödutgångar, larmknappar och brandsläckare är placerade på din våning. Titta noga på utrymningsplanen som är placerad på insidan av dörren till din hotellägenhet, eller vid trapphusen.

Vad har jag för skyldigheter

Du som gäst måste vårda hotellägenheten väl och följa de ordningsregler som gäller. Hotellgäster får inte uppträda så att de stör andra gäster. Om gäster uppträder störande eller på annat sätt försummar sina skyldigheter enligt detta avtal kan de avvisas från hotellet. Man har då inte rätt till återbetalning.

Rökning i hotellägenheten eller i andra utrymmen är absolut förbjudet och kan utlösa ett automatiskt brandlarm. Man bör även vara aktsam med spisen så att inte brandlarmet utlöses. Personer som orsakar larm på grund av oaktsamhet kommer att debiteras alla kostnader som uppkommer på grund av detta. Person som bor i hotellägenheten är helt och hållet ansvarig för de skador som han/hon orsakat hotellet eller tredje part eller som följd av handlingar i strid med avtalet. Medvetna åtgärder/handlingar som strider mot hotellets säkerhetpolicy kan vara skäl för omedelbar uppsägning av bokningen.

Biz Apartment Gärdets reklamationspolicy

Vi arbetar enligt de riktlinjer som VISITA, Svensk Besöksnäring, satt upp gällande hotellboende i Sverige.

Städning och byte av linne

Städning och byte av lakan och handdukar sker var sjunde dag. Extra städning kan beställas mot tilläggskostnad. För gruppbokningar och avtalskunder kan särskilda regler gälla.