Hur länge vill du stanna?

Välj ankomst- och avresedatum och hitta bästa priset!

Nätter: 1

FAQ

Svar på vanliga frågor

Biz Apartment Gärdet är perfekt för dig som letar efter ett lägenhetshotell som både har hotellets generösa service och en skön hemkänsla.

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren för att göra det så bekvämt och enkelt som möjligt för dig.

Hur hittar man till Biz Apartment Gärdet?

Biz Apartment Gärdet ligger på Sandhamnsgatan 67 på Gärdet i Stockholm. Allra lättast tar du dig hit med buss eller tunnelbana.

Vilken tid är in- och utcheckning?

Incheckningen börjar klockan 15.00. Om rummet är tillgängligt innan dess är du naturligtvis välkommen att checka in tidigare mot en kostnad. Utcheckning sker senast klockan 12.00 på avresedagen.

Var kan jag lämna väskorna?

Vi har ett bagagerum där våra gäster är välkomna att tillfälligt förvara sina väskor, till exempel efter utcheckning. Bagagerummet är låst, säg till i receptionen så låser vi upp.

Finns det internet/wifi?

Vi erbjuder gratis internet i alla lägenheter, både trådlöst och med kabel. Lösenordet står i informationsbrevet vid incheckning. Även i lobbyn erbjuder vi gratis wifi. Fråga oss i receptionen så får du inloggningsuppgifter.

Finns det luftkonditionering?

Biz Apartment Gärdet erbjuder inte luftkonditionering utan ett centralstyrt system (komfortkyla) som reglerar temperaturen i hela fastigheten. I detta system finns det möjlighet att från hotellrummet justera temperaturen någon enstaka grad upp eller ner men resterande ändringar görs centralt.  

Finns det restaurang och bar?

Biz Apartment Gärdet serverar en välfylld frukostbuffé både vardagar och helger, läs mer här >. På hotellet finns ingen restaurang eller bar. Däremot finns många bra restauranger och barer i närområdet. Tvärs över gatan ligger restaurangen Funkalistic som vi gärna rekommenderar våra gäster. På promenadavstånd från hotellet ligger dessutom den vackra stadsdelen Östermalm med Stockholms bästa barer och restauranger. Om du vill ha fler tips – ta kontakt med receptionen eller kolla våra bästa tips här>

Kan man köpa SL biljetter från er?

Nej, tyvärr säljer vi inte SL-biljetter på hotellet. Det går enkelt att skaffa biljett direkt i mobilen eller använda sitt betalkort.

Behöver du hjälp att hitta den biljett som passar bäst för just ditt besök i Stockholm? Tveka inte att fråga receptionen där vi gärna hjälper dig både med biljetter, tidtabeller och kartor över lokaltrafiken.

Hur får jag tag på Stockholms Passet?

Du kan köpa Stockholms Passet av oss i receptionen. Passet är ett upplevelsekort som garanterar fritt inträde till över 60 attraktioner, museum och sightseeingturer i Stockholm.

Är rökning tillåten?

Rökning är förbjuden i samtliga lägenheter, allmänna utrymmen och utanför hotellets entré. 

Är det tillåtet att ta med sig djur?

Vi har ett begränsat antal hundvänliga lägenheter som endast går att boka direkt med vår bokningsavdelning. Tyvärr tillåter vi inte att ta med sig andra djur när man bor hos oss.

 

Vilka betalkort accepterar ni?

Vi accepterar Visa, Mastercard, American Express och Diners. Vi tar inte emot kontanter.

 

Läs mer Göm

Snabbfakta

  • Incheckning från kl. 15:00
  • Utcheckning senast kl. 12:00
  • Bagagerum
  • Parkeringsmöjlighet i garage
  • Gratis Wi-Fi
  • Rökning förbjuden
  • Receptionen är öppen dygnet runt
  • Frukosten har öppet 06:30 - 09:30 på vardagar och 07:30 - 10:30 på helger
  • Tvättstuga finns på varje våningsplan

Boka hotell

Fyll i fälten och gå vidare med din bokning

Nätter: 0