Hur länge vill du stanna?

Välj ankomst- och avresedatum och hitta bästa priset!

Nätter: 1

Gärdet - Östermalm

Här börjar din Stockholmsvistelse

Möjligheterna är oändliga för dig som bor Biz Apartment Gärdet. När du kliver ut från entrén har du storstadens alla alternativ åt ena hållet och den gröna, sköna nationalstadsparken Kungliga Djurgården åt det andra.

Upplev vackra Djurgården

Djurgården är ett av Stockholms vackraste områden. Att flanera runt med ekskogen ständigt närvarande ger dig massor av möjligheter. 
Är du sugen på att gå på museum? På Djurgården finns Aquaria Vattenmuseum, ABBA The Museum, Vasamuseet, Junibacken, Nordiska Museet, flera konstmuseer, Sjöhistoriska museet och många fler. 
På Gröna Lunds nöjespark finns mängder med åkattraktioner och scener med riktigt bra livemusik. 
För dig som vill äta gott finns det mycket att välja på när du går runt på Djurgården. Här hittar du allt från finkrogar till enklare serveringar. Fråga gärna i receptionen om goda tips.

Cityvimmel

Det tar en kvart att promenera till kvarteren med de pampiga 1800-talshusen på södra sidan av Valhallavägen. Eller så kan du ta buss 72 från hållplatsen runt knuten på hotellet. Kliv av på Nybrogatan och promenera genom kvarteren in mot city. Du kommer att få njuta av bra shopping, smakfulla restauranger och skönt stadsvimmel.

I den här stadsdelen finns bland annat Kungliga Dramaten, Östermalms saluhall, Sturegallerian och många prisvärda och högklassiga restauranger. Fråga gärna i receptionen om tips.

 Foto: Tommie Hansen/Flickr

Boka hotell

Fyll i fälten och gå vidare med din bokning

Nätter: 0